Vleermuizen zoeken

Excursie NMP en IVN Delft op vrijdag 28 augustus

De excursie is inmiddels geweest, klik hier voor een verslag.

Op vrijdag 28 augustus, van 20.30 – 22.00 uur, organiseren we een familie-excursie naar de vleermuizen in Pijnacker-Zuid. Na een korte inleiding door de IVN-gids Arnaud van den Berg zoeken we met batdetectoren naar deze vliegende zoogdieren. De detector herkent het soortspecifieke geluid van de vleermuizen, zodat we kunnen vaststellen welke soorten er vliegen. De activiteit is vooral geschikt voor kinderen met hun (groot-)ouders.

We houden ons aan de regels m.b.t. COVID-19

Vanzelfsprekend wordt deze familie-excursie volledig corona-proof uitgevoerd. Het aantal deelnemers is maximaal 20 personen. We lopen in groepjes die elk bestaan uit mensen die samen één huishouden vormen. En tussen de groepjes houden we 1,5 meter afstand. We verzoeken mensen dringend om niet deel te nemen als zij verkoudheidsklachten hebben of andere klachten die mogelijk verband houden met COVID-19.

Aanmelden

De excursie staat open voor iedereen en er zijn geen kosten aan verbonden. Mede vanwege de regels m.b.t. COVID-19 is vooraf aanmelden voor deze excursie verplicht. Stuur voor donderdag 27 augustus 20:00 uur een mail aan
en vermeld daarin uw naam, telefoonnummer en met hoeveel mensen u komt. U ontvangt dan een reactie of u kunt meedoen of niet (indien het maximum aantal deelnemers is bereikt).

Tijd en plaats

We verzamelen vrijdag 28 augustus vanaf 20.20 uur op de Delflanddreef ter hoogte van Serijnenhof en Popelenburg in Koningshof in Pijnacker-Zuid. Van daaruit starten we om 20:30 uur de excursie.