Het is mooi, leuk, nuttig, gezond, leerzaam en lekker …

Wat dan? NMP helpen! Samen kunnen we mooie dingen doen en goede resultaten bereiken en met meer actieve leden kunnen we nog meer! Meld je daarom aan en help ons mee!

Veel van onze acties zoals het inspreken op ruimtelijke plannen, overleg met overheden, zitting in platforms en klankbordgroepen, het organiseren van natuurwerkzaamheden, cursussen en excursies, de redactie van de Verderkijker en beheer van de website, gebeurt door leden van het bestuur en een klein clubje trouwe vrijwilligers daaromheen. Dat is mooi maar de basis moet breder zodat we ook leuke nieuwe dingen kunnen doen..

Wie zoeken we ? Eigenlijk naar iedereen die een beetje zelfwerkzaam is. Je hoeft geen expert te zijn op gebied van natuur of milieu. We zoeken mensen die natuur en milieu een warm hart toe dragen en zich daarvoor actief willen inzetten.

Kun je leuk schrijven, kun je iets organiseren zoals een excursie , iets presenteren, of vind je het wel leuk om naar bestuurlijke plannen te kijken en daar iets over te communiceren of heb je nog hele andere leuke ideeën, die je zou willen doen, laat het weten.

Ook voor het bestuur zoeken we kandidaten. Op 3 maart aanstaande is er weer een Algemene Ledenvergadering waarin ook de verkiezing van een nieuw bestuur op de agenda staat.

Een financiële bijdrage is prachtig maar een actieve inzet zou geweldig zijn.

Neem daarom contact op met Richard Smokers. Dan kijk je samen met hem waar je interesses liggen, wat je zou willen en kunnen doen en hoe we samen je betrokkenheid bij de verenigingsactiviteiten kunnen vergroten. Je kunt Richard bereiken via / of 015-3640453.ng

De natuur heeft u nodig en het helpen is mooi, leuk, nuttig, gezond, leerzaam, lekker en geeft veel voldoening! Hopelijk tot snel.

gemengde_groep_ganzen