Skip to main content

Wandelexcursie Nieuwe Driemanspolder

Excursies
fiets-excursie-01-52
  zaterdag 6 april 2024 09:00 - 12:00

Onder deskundige leiding van Wim van der Kooij trekken we door de tussen Zoetermeer Nootdorp en Leidschendam liggende Nieuwe Driemanspolder. Wim is een goed geïnformeerde prettige prater en uitstekende vogelkenner. Hij vertelt je over het ontstaan van dit gebied, over de functie ervan als waterbergingsgebied en over de veelzijdige flora en fauna. Het nog nieuwe gebied is zeer vogelrijk en vraagt om een verkennende excursie. Ga je mee?

Vergeet vooral je verrekijker niet! Als je een telescoop met statief hebt dan kunnen we grotere gebieden overzien en is de kans op bijzondere waarnemingen groter.
We verzamelen om 9.00 uur op het parkeerterrein vlakbij camping 'De Drie Morgen' aan de Leidschendamseweg 3, 2716 MA Zoetermeer.

Let op: diverse routeplanners navigeren je nog naar de oude camping-locatie! Er is een maximaal aantal deelnemers. De excursie duurt de hele ochtend en na afloop trakteert de NMP je op een bekertje warme koffie of thee. Aanmelden kan via activiteiten@nmpijnacker.nl met opgave van het aantal personen.

 

Adres
Leidschendamseweg 3, 2716 VA Zoetermeer, Nederland

 

Kaart