Skip to main content
Fietsen en wandelen NMP Pijnacker
Lekker actief

Fietsen en wandelen

NMP organiseert regelmatig natuurexcursies waarbij er genoeg gewandeld en gefietst kan worden. Sluit je liever aan bij een echte fiets- of wandeltocht? Dat kan ook. Bovendien: ieder nieuw lid krijgt een fietsroute op papier toegestuurd!

Deze fietskaart kun je hier ook downloaden als PDF-document en daarbij ook een document met meer informatie over de natuurgebieden op de kaart.

Verslagen

Lees hier de verslagen van de meest recente activiteiten.

Maar natuurlijk kun je ook op eigen houtje van al het prachtigs genieten dat de natuur te bieden heeft. In elk seizoen is er genoeg te zien en genoeg te doen:

  • Staatbosbeheer heeft een aantal routes uitgezet in de Balij en het Bieslandse Bos. De folder vind je onderaan deze pagina.
  • Op onze eigen website is ook allerhande informatie beschikbaar over de verschillende natuurgebieden. Hierboven kon je al lezen dat NMP ook een eigen fietsroute heeft. De digitale versie kun je hieronder downloaden.
  • En natuurlijk heeft ook de gemeente Pijnacker-Nootdorp hier informatie beschikbaarover wandel- en fietsroutes door recreatiegebieden. De gemeente is dat aan haar stand verplicht, want de bewoners zelf geven aan dat ze vooral in Pijnacker-Nootdorp willen wonen vanwege de mooie groene omgeving!

Agenda

Fietsen & Wandelen

Geen komend evenement!