Skip to main content

Midden-Delfland Vereniging komt naar je toe

19 oktober 2021

De Midden-Delfland Vereniging trekt maandag 25 oktober ‘naar de Oost’ voor een thema-avond bij ‘t Manneke (Leeweg 33, Berkel en Rodenrijs).

Al geruime tijd werken de meest toonaangevende streek- en natuurorganisaties in het Oostland samen. Koos Karssen zal vertellen over de activiteiten van de Midden-Delfland Vereniging en over het Midden-Delflandgebied. Bob Hartog van Natuurmonumenten gaat in op het beheer in de Vlietlanden en de Ackerdijkse Plassen.
Richard Smokers van NMP en Hans Sanders van Rotta zoomen na de pauze in op de flora en fauna van de Groenzoom (de Groenzoom is sinds kort ook deel van het het Bijzonder Provinciaal Landschap Midden-Delfland) en de natuurpareltjes rond Pijnacker en het Rottemerengebied.
 Het programma start om 19:30. Kijk voor meer informatie op de website van de Midden-Delfland Vereniging
 Voor de organisatie is het fijn om te weten op hoeveel mensen kan worden gerekend. De Midden-Delfland Vereniging ziet uw (verplichte) aanmelding graag tegemoet via secretariaat@middendelflandvereniging.nl of 06 4210 5407 (het secretariaat is bereikbaar op maandag en woensdag). Bij ‘t Manneke wordt elke gast gevraagd om zijn/haar QR-code te laten zien.